Descargar La Història de l Iqbal en PDF de Francesco D Adamo

Descargar La Història de l Iqbal en PDF de Francesco D Adamo año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Història de l Iqbal
 • Autor del libroFrancesco D Adamo
 • Fecha de publicación: 25/8/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466144544
 • Valoración del libro: 4.93 de un máximo de 5
 • Votos: 93
 • Autor(a) de la reseña: María Guadalupe Baez
 • Fecha: 1/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.42 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 176
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Una novel·la dura i commovedora, però d'una gran bellesa, que ens ensenya els valors del respecte i la llibertat.Un dia, els pares de l'Iqbal l'han de cedir a un fabricant de catifes perquè no poden tornar un petit préstec. Com tants altres infants, l'Iqbal treballa encadenat al teler en condicions inhumanes. El noi aconseguirà rebel·lar-se, denunciar les màfies i contribuir a l'alliberament de milers de nenes esclaus. Tot, però, a costa d'un preu molt alt. Iqbal Masih, un nen pakistanès de 12 anys, ha esdevingut a tot el món un símbol de la lluita contra l'explotació dels nens i nenes.Un dia, els pares de l'Iqbal l'han de cedir a un fabricant de catifes perquè no poden tornar un petit préstec. Com tants altres infants, l'Iqbal treballa encadenat al teler en condicions inhumanes. El noi aconseguirà rebel·lar-se, denunciar les màfies i contribuir a l'alliberament de milers de nenes esclaus. Tot, però, a costa d'un preu molt alt. Iqbal Masih, un nen pakistanès de 12 anys, ha esdevingut a tot el món un símbol de la lluita contra l'explotació dels nens i nenes.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - PDB - EPUB - LRF - HTMLZ - TXT - PDF. Compresión disponible Z - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - MEGA - Torrent - Mediafire
Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros libros del año 2016

Otros libros del género o colección Infantil