Descargar Camisa de foc (Versió 2018) en PDF de Anna Carreras

Descargar Camisa de foc (Versió 2018) en PDF de Anna Carreras año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Camisa de foc (Versió 2018)
 • Autor del libroAnna Carreras
 • Fecha de publicación: 12/5/2018
 • EditorialNAVONA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela contemporánea
 • ISBN: 9788417181420
 • Valoración del libro: 3.96 de un máximo de 5
 • Votos: 31
 • Autor(a) de la reseña: Alba Lorente
 • Fecha: 20/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.29 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 272
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Amb el record persistent d'un primer amor misteriosament desaparegut, quan la protagonista coneix un home hi cerca una obsessió. Com és en realitat la delicada, angelical, càndida, però també intel•ligent i maligna dona-d'ombra-cansada? La història se centra en una jove, d'uns trenta anys, malalta permanent ingressada en un psiquiàtric, malalta d'amor i de desig, que ha assassinat i trossejat diversos homes amb patologies diferents. Amb fragments de tots ells ha reconstruït el rostre del seu misteriós amant, George G. El cas crida l'atenció d'un psiquiatre, que pren l'expedient per estudiar-lo. És el contingut d'aquest dossier (un parell de poemes, un relligat que sembla una novel•la, amb la història i la patologia de cadascun dels amants, i un sobre que conté una carta d'amor dirigida a George G) el que estructura i teixeix la història. Els personatges són malalts com nosaltres, com els que ens trobem cada dia a la feina, a l’ascensor. Una novel•la de terror sorprenent, esgarrifosa, allunyada dels mons de ficció romàntics i dels universos paradisíacs. Som davant una Lady Frankenstain del segle XXI. Camisa de foc és una novel•la escrita amb un llenguatge contundent i elèctric que remou la consciència i porta als límits de les obsessions i els deliris a què l'amor pot arribar a conduir. Un dibuix novel•lat poè...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - PNG - EPUB - PDF - OEB - DOC - HTM. Compresión disponible ZIP - RAR - AZW - ARC
 • Servidores habilitados: Torrent - DivShare - 1fichier - FileHosting - BitShare - SendGB - MEGA - Mediafire - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros de la editorial NAVONA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018