Descargar La Química de l odi en PDF de Carme Chaparro

Descargar La Química de l odi en PDF de Carme Chaparro año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Química de l odi
 • Autor del libroCarme Chaparro
 • Fecha de publicación: 9/12/2018
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela negra
 • ISBN: 9788466423977
 • Valoración del libro: 4.58 de un máximo de 5
 • Votos: 126
 • Autor(a) de la reseña: Francisco Valdes
 • Fecha: 6/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.44 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 432
 • Incluye un resumen PDF de 41 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Carme Chaparro recupera com a protagonista l?Ana Arén, la turmentada inspectora que va portar la investigació de No soy un monstruo. Al començament de la novel·la, la trobem aparentment recuperada dels mesos de xoc i baixa per depressió després de descobrir que la seva millor amiga, la periodista Inés, era la responsable de la mort i desaparició d?un nen. La inspectora canvia de lloc i passa a treballar al departament d?homicidis. Només arribar s?ha d?enfrontar a un cas endimoniat: l?assassinat d?una de les dones més famoses d?Espanya, habitual a totes les revistes i programes del cor, que ha aparegut morta a la seva mansió. Amb una vida íntima turbulenta, el cas sembla esquitxar alguns «homes importants» amb els quals la víctima mantenia una tòrrida relació. Així que Ana ha d?enfrontar-se tant a l?assetjament mediàtic com a les pressions dels seus superiors per resoldre el cas. La cosa es complica quan es produeix un accident en un dels hospitals més gran de la ciutat: el terra d?un ascensor cedeix i moren diverses persones. El que sembla ser un accident, en realitat és un altre assassinat, relacionat indubtablement amb el primer, però la motivació del qual s?escapa a tota lògica. Ana entén que el seu adversari és un perillós i imprevisible assassí en sèrie, i a més, la resolució del cas implica retrobar-se amb la Inés, la seva antiga amiga i la decepció més gran de la seva vida, qui, des de la presó, es manté en silenci sobre el cas que la va condemnar.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - EPUB - TIFF - TXT - DOCX - PDF. Compresión disponible RAR - ZIP - XZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - Torrent - MEGA - 1fichier - Mediafire
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Carme Chaparro

Otros libros del género o colección Novela negra

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.