Descargar Quatre Dies de Gener (Inspector Mascarell 1) en PDF de Jordi Sierra I Fabra

Descargar Quatre Dies de Gener (Inspector Mascarell 1) en PDF de Jordi Sierra I Fabra año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Quatre Dies de Gener (Inspector Mascarell 1)
 • Autor del libroJordi Sierra I Fabra
 • Fecha de publicación: 22/11/2017
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788417444204
 • Valoración del libro: 4.35 de un máximo de 5
 • Votos: 105
 • Autor(a) de la reseña: Valentín Calero
 • Fecha: 16/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.38 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 288
 • Incluye un resumen PDF de 25 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda Bolsillo
 • Descripción o resumen: Primera entrega de la sèrie de novel·la policíaca ambientada a la Barcelona de postguerra «Inspector Mascarell», de Jordi Sierra i Fabra. Una història colpidora que parla de la fam, de la venjança i, per sobre de tot, de l'amor. Barcelona, 1939: quatre dies abans de l'ocupació franquista, un inspector republicà haurà de resoldre el seu darrer cas... El 22 de gener de 1939 el Govern abandona Barcelona a la seva sort i la ciutat queda a la mercè de les tropes de Franco. Durant quatre dies s'esdevé un caos total sota el pes de la derrota, la fam i la por, alhora que els vençuts emprenen la fugida cap a l'exili. En aquest marc, l'inspector Miquel Mascarell, l'últim policia de Barcelona, que no pot marxar perquè la seva dona està greument malalta, s'enfronta al darrer cas de la seva carrera, el de la filla d'una prostituta, una adolescent violentament assassinada. En aquests quatre dies, a peu per la ciutat desesperada, buscarà l'assassí i descobrirà que els vells feixistes amagats tornen a casa i reprenen les seves vides, disposats a la venjança. Am un documentat rerefons històric que recrea d'una manera fidel la realitat d'aquell moment,Quatre dies de generés la novel·la d'una resistència límit i la voluntat de supervivència de tot ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: MOBI - EPUB - HTML - WORD - DOC - PDF - BMP - TXT. Compresión disponible ISO - ZIP - RAR - JAR
 • Servidores habilitados: FreakShare - Torrent - MEGA - Google Drive - Mediafire - Dropbox - DivShare - FileServe
Votar:

Otros libros de la editorial ROSA DELS VENTS

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Jordi Sierra I Fabra

Otros libros del año 2017