Descargar El rei Lear (Català) en PDF de William Shakespeare

Descargar El rei Lear (Català) en PDF de William Shakespeare año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El rei Lear (Català)
 • Autor del libroWilliam Shakespeare
 • Fecha de publicación: 15/11/2017
 • EditorialQUADERNS CREMA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788477275978
 • Valoración del libro: 4.9 de un máximo de 5
 • Votos: 60
 • Autor(a) de la reseña: Débora Padilla
 • Fecha: 7/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.83 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 216
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Un rei decideix repartir el regne entre les seves tres filles, proporcionalment a l’amor que cadascuna declari professar-li. Així és com s’inicia El rei Lear, però el geni colossal de Shakespeare va molt més enllà d’aquest esquema de conte tradicional i ofereix una reflexió profunda sobre la condició humana, la crònica d’un viatge de l’home per les turbulències que els seus propis errors desencadenen i una incursió als territoris de la ceguesa i de la bogeria com a peatges per accedir a la lucidesa. De totes les tragèdies shakespearianes, potser cap altra no presenta uns components d’absurd i crueltat tan clarament precursors de l’avantguarda teatral dels últims cent anys, ni una vigència tan rotunda a l’hora d’exposar sense concessions les facetes més sòrdides del mal. Aquesta versió catalana de Joan Sellent va ser elaborada per a una posada en escena, i és per això que en tot moment busca l’equilibri entre la funcionalitat dramatúrgica i la recreació del pols retòric i els ritmes poètics de l’original.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - EPUB - XPS - TCR - WORD - TXT - MOBI - PDF. Compresión disponible CAB - ARJ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Send U It - 4Shared - Dropbox - Mediafire - Google Drive - Hotfile - SendGB - Torrent
Votar: