Descargar En Lluc Està Gelós en PDF de Carmen Gil Martinez

Descargar En Lluc Està Gelós en PDF de Carmen Gil Martinez año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: En Lluc Està Gelós
 • Autor del libroCarmen Gil Martinez
 • Fecha de publicación: 20/4/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNo Disponible
 • ISBN: 9788466144087
 • Valoración del libro: 4.63 de un máximo de 5
 • Votos: 130
 • Autor(a) de la reseña: Francisco Mendoza
 • Fecha: 16/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.84 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 32
 • Incluye un resumen PDF de 2 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Un conte sobre la gelosia i per treballar els primers hàbits: vestir-se sol, anar al lavabo sol i esmorzar.En Lluc i els seus germans estan jugant al jardí de casa. La pilota es cola al jardí dels veïns i la Lara la va a buscar. Quan torna, porta una vareta màgica que li ha regalat la veïna. En Lluc se sent molt malament perquè creu que la seva germana petita és la preferida. Llavors decideix prendre-li la vareta i convertir-la en un gos. Ho aconseguirà?En Lluc i els seus germans estan jugant a pilota al jardí. De sobte, la pilota se'ls cola al jardí dels veïns i la Lara la va a buscar. Quan torna, ensenya la vareta màgica que li ha regalat la veïna. En Lluc es posa molt gelós i creu que la seva germana és la preferida de tothom. Per això decideix prendre-li la vareta i convertir-la en un gos. La Lara, en el moment que ell fa l'encanteri, va a fer pipí, i també apareix el gos dels veïns. En Lluc es pensa que l'ha convertit en gos! Al final demana que la seva germana torni a ser una nena, moment que coincideix amb la tornada de la Lara del bany. Es fan una gran abraçada i juguen tots junts. 
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - TXTz - MobiPocket - TXT - PDF - TCR - EPUB - WORD. Compresión disponible RAR - ZIP - TAR - AZW3
 • Servidores habilitados: Mediafire - MEGA - Torrent - Openload - Google Drive - Dropbox
Votar:

Otros libros del género o colección No Disponible

Otros libros de la editorial CRUILLA

Otros libros del año 2016

Otros libros del autor Carmen Gil Martinez