Descargar Atena: Lectures de Filosofia en PDF de Varios Autores

Descargar Atena: Lectures de Filosofia en PDF de Varios Autores año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Atena: Lectures de Filosofia
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 16/4/2016
 • EditorialLA MAGRANA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLibros de Texto y Formación
 • ISBN: 9788482648316
 • Valoración del libro: 4.95 de un máximo de 5
 • Votos: 44
 • Autor(a) de la reseña: Asunción García
 • Fecha: 9/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.31 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 432
 • Incluye un resumen PDF de 48 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El curs de filosofia del batxillerat s’ha concebut com una història del pensament que inclou un recull ampli i complex de teories, i nterpretacions del món, reflexions sobre el coneixement, sobre la història, sobre elllenguatge, sobre la societat, sobre els motius de les accions humanes, etc. Per això, a Atena trobareu obres curtes senceres o fragments llargs de les obres dels autors que formen part del programa: Plató, Descartes, Locke, J. S. Milli Nietzsche. Els textos de cada període (filosofia antiga, filosofia moderna i filosofia del segle xix) van precedits d’una breu introducció, que constitueix, a més, una nota biobibliogràfica de cada autor. I, al final, els annexos donenindicacions sobre l’estructura de l’exercici i els criteris generals d’avaluació de l’examen d’Història de la Filosofia del Batxillerat a les proves d’accés a les universitats (PAU) de Catalunya. Esperem que les lectures d’aquest llibre nonomés siguin una bona ajuda per preparar la prova de filosofia de l’examen de selectivitat, sinó que augmentin la capacitat crítica i el gust per la lectura de l’assaig filosòfic.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - EPUB - WORD - TXT - PDF. Compresión disponible RAR - CBC - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - Google Drive - Dropbox - MEGA - Torrent
Votar:

Otros libros del año 2016

Otros libros de la editorial LA MAGRANA

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros del género o colección Libros de Texto y Formación