Descargar Set Dies de Juliol (Inspector Mascarell 2) en PDF de Jordi Sierra I Fabra

Descargar Set Dies de Juliol (Inspector Mascarell 2) en PDF de Jordi Sierra I Fabra año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Set Dies de Juliol (Inspector Mascarell 2)
 • Autor del libroJordi Sierra I Fabra
 • Fecha de publicación: 1/9/2015
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788417444211
 • Valoración del libro: 4.67 de un máximo de 5
 • Votos: 95
 • Autor(a) de la reseña: Facundo García García
 • Fecha: 4/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.17 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 320
 • Incluye un resumen PDF de 35 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda Bolsillo
 • Descripción o resumen: Segon llibre de la sèrie de novel·la policíaca de Jordi Sierra i Fabra ambientada a la Barcelona de postguerra. Després de passar vuit anys a la presó, l'inspector Mascarell torna a la ciutat, on haurà d'enfrontar-se a un cas fascinant que només ell pot resoldre. 1947.Miquel Mascarell, l'últim policia de la Barcelona republicana, surt en llibertat després de ser indultat de la pena de mort i d'haver passat uns anys empresonat al Valle de los Caídos. En tornar a casa troba una ciutat gairebé desconeguda, on no li queda res ni ningú. El seu instint de policia es posa en acció quan rep un misteriós sobre amb una fotografia, diners i una adreça. Al llarg d'una setmana descobrirà els nous camins que la dictadura està traçant a Barcelona i a Espanya: l'estraperlo i la gran riquesa que proporciona als vencedors, la fam i la misèria sepultant encara els vençuts. Amb una recreació de l'ambient de la ciutat i l'època fidel i detallada,Set dies de juliolés una novel·la que ens parla de la condició humana portada al límit, i també de la seva resistència i de l'eterna esperança que l'anima. Ressenyes: «Sierra i Fabra ha demostrat un domini cada cop més excel·lent de la professió amb l'ús de registres literaris ben diversos i proposte...
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - DOC - WORD - TXT. Compresión disponible ZIP - RAR - AZW4
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - Mediafire - Copiapop - MEGA - Torrent - 4Shared
Votar:

Otros libros del año 2015

Otros libros en el idioma Catalán