Descargar La Tela Blanca en PDF de Josep Torello Oliver

Descargar La Tela Blanca en PDF de Josep Torello Oliver año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Tela Blanca
 • Autor del libroJosep Torello Oliver
 • Fecha de publicación: 14/11/2015
 • EditorialSALDONAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela contemporánea
 • ISBN: 9788417611019
 • Valoración del libro: 4.72 de un máximo de 5
 • Votos: 71
 • Autor(a) de la reseña: Tomás Mena
 • Fecha: 20/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.72 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 200
 • Incluye un resumen PDF de 18 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquí tenim el començament del segle, en una Barcelona que s’explica a si mateixa dia a dia amb totes les veus. Aquí tenim totes les contradiccions, tots els desitjos, totes les expectatives d’un noi d'uns vint anys, aprenent de tot. Aquí tenim la vida d’un artista incipient amb tota la passió en ebullició, per la música, la literatura, la pintura i, sense treva, l’amistat i el sexe. Aquí el tenim, amb la família, la vila de l’estiu i els carrers de la zona alta de la ciutat. Aquí tenim una personalitat que es va creant a si mateixa a cops, que contrasta amb el seu entorn i el vol fer seu, per aportar la seva mirada.I aquí el tenim nosaltres, per fer-nos-el nostre. Per estimar-lo, o per odiar-lo. Amb La tela blanca, el seu primer llibre de ficció, Josep Torelló crea un personatge peculiar, ric en matisos i punts foscos, que anem coneixent a partir de les anotacions d’un dietari. Fa servir tots els recursos perquè sapiguem qui i com és: la confessió personal, la reflexió estètica, la crònica dels viatges, la valoració de la capital i el poble, les aventures sentimentals i, també, la poesia.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - TXT - PDF - EPUB - DOC. Compresión disponible TAR.Z - TAR.BZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Gett - Google Drive - MEGA - Openload - Mediafire - BitShare - Ivoox - Dropbox - Torrent
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Novela contemporánea

Otros libros de la editorial SALDONAR