Descargar Els Desposseits en PDF de Ursula K. Le Guin

Descargar Els Desposseits en PDF de Ursula K. Le Guin año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Desposseits
 • Autor del libroUrsula K. Le Guin
 • Fecha de publicación: 20/11/2015
 • EditorialRAYO VERDE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788416689804
 • Valoración del libro: 3.94 de un máximo de 5
 • Votos: 62
 • Autor(a) de la reseña: Juliana Serrano
 • Fecha: 9/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.69 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 432
 • Incluye un resumen PDF de 47 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Premi Nebula a la Millor Novel·la, 1974. Premi Hugo, 1975. Premi Locus, 1975. Premi Prometheus categoria Saló de la Fama, 1993. En Shevek, el protagonista, és un físic que intenta desenvolupar una teoria temporal general. Anarres, el seu planeta, és una societat sense govern, jerarquies o institucions autoritàries. Fent recerca, en Shevek es va adonant que la revolució que va crear aquest món està estancada, envoltada de murs que haurà d’enderrocar. Les estructures de poder comencen a sorgir allà on no n’hi havia. En aquest moment decideix emprendre un viatge molt arriscat al planeta original, Urras, buscant un diàleg obert entre els dos mons per poder divulgar les seves teories lliurement fora d’Anarres. La novel·la detalla la lluita per alliberar-se que ha de dur a terme tant a Urras com al seu propi món, Anarres. Els desposseïts d’Ursula K. Le Guin és un clàssic de la ciència-ficció, reclamada com la millor literatura des del feminisme, el pacifisme i l’ecologisme, i des de la construcció de la primera utopia que no està basada en un imperi. Una novel·la imprescindible, d’una profunda crítica social i política, escrita amb l’habilitat i el detallisme del que només és capaç Le Guin.El que fa única a Le Guin és la magnitud i la complexitat de la seva mirada: aquesta dona té literalment el cosmos al cap. ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - TXT - EPUB - AZW3 - PDF - WORD. Compresión disponible TBZ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - MEGA - Amazon Drive - Torrent - Google Drive - FreakShare - Dropbox
Votar:

Otros libros del autor Ursula K. Le Guin

Otros libros del género o colección Literatura