Descargar Bojos pel Futbol: Temporada 2 en PDF de Alex Bellos

Descargar Bojos pel Futbol: Temporada 2 en PDF de Alex Bellos año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Bojos pel Futbol: Temporada 2
 • Autor del libroAlex Bellos
 • Fecha de publicación: 9/9/2014
 • EditorialROCA EDITORIAL DE LIBROS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNo Disponible
 • ISBN: 9788417167912
 • Valoración del libro: 4.4 de un máximo de 5
 • Votos: 150
 • Autor(a) de la reseña: Johanna Martínez Jiménez
 • Fecha: 2/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.39 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 208
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Què és un vomitori? Quan fan pipí els futbolistes? Quan van començar les noies a jugar a futbol? Els lectors hi trobaran totes les respostes a aquestes i moltes altres preguntes sobre temes d'història, geografia, biologia i matemàtiques. Actualment viu a Londres.En Ben Lyttleton és periodista, productor i consultor de futbol. Els seus articles s’han publicat a més de 20 països. Actualment viu a Londres.« Aquest llibre encendrà la guspira perquè qualsevol infant que el llegeixi vulgui aprendre. És intel·ligent, divertit i mereix convertir-se en best seller.» Martyn Heather, Cap d’educació de la Premier League.« El llibre perfecte perquè els infants esdevinguin grans lectors.» Paul Brackwell, cap d’educació de l’Aston Villa«Quina enveja no haver escrit aquest llibre meravellós. Aquí tenim un best seller extraordinari . El capítol de la caca és endimoniadament bo.» Simon Kuper, Financial Times«Aquest llibre és una manera superba perquè els infants aprenguin sobre temes diversos com ara geografia, matemàtiques i psicologia.» Marcus Christenson, The Guardian«EL NOU LLIBRE DE L’ANY. Aquesta brillant novetat és un autèntic tresor farcit de fets fascinadors i curiositats del món del futbol.» The Week Junior 
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - LRF - WORD - DOC - EPUB - TCR. Compresión disponible RAR - ZIP - LZO - CHM
 • Servidores habilitados: Google Drive - FreakShare - Dropbox - MEGA - Torrent - Amazon Drive - Mediafire
Votar:

Otros libros del autor Alex Bellos

Otros libros de la editorial ROCA EDITORIAL DE LIBROS

Otros libros del género o colección No Disponible

Otros libros del año 2014

Otros libros en el idioma Catalán