Descargar L Origen Dels Altres en PDF de Toni Morrison

Descargar L Origen Dels Altres en PDF de Toni Morrison año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Origen Dels Altres
 • Autor del libroToni Morrison
 • Fecha de publicación: 16/2/2012
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela contemporánea
 • ISBN: 9788416915767
 • Valoración del libro: 3.95 de un máximo de 5
 • Votos: 159
 • Autor(a) de la reseña: Aaron García Gómez
 • Fecha: 14/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.2 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 120
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La identitat i la raça vertebren la literatura de la premi Nobel Toni Morrison. Quin és el motiu que empeny els humans a construir la figura de «l’altre»? Per què ens espanta tant, la seva presència? Aquestes qüestions formen part de les agendes polítiques globals i prenen forma de fronteres tancades i desplaçaments massius de persones. En la seva cerca de respostes, Toni Morrison repassa passatges de la seva pròpia experiència i també de la història, la política i especialment de la literatura, examinant autors com ara Ernest Hemingway, William Faulkner i Flannery O’Connor. A través d’ells analitza las nocions de puresa racial, l’origen de la raça negra com a instrument per definir una societat immigrant amb una gran varietat de procedències i costums, o les formes en què la literatura utilitza el color de la pell per expressar el caràcter d’un personatge o per fer avançar la narració. Ta-Nehisi Coates, guanyador del National Book Award, s’ha encarregat d’escriure’n el pròleg. L’origen dels altres és el llibre més personal que Morrison ha publicat fins ara.
 • Otros formatos de descarga disponibles: LRF - TXT - DOC - RB - MobiPocket - PDF - EPUB - WORD - XPS. Compresión disponible RAR - CBR - BZ2 - ZIP - TAR.GZ
 • Servidores habilitados: Ivoox - Mediafire - Google Drive - Dropbox - Filedropper - MEGA - Torrent
Votar:

Otros libros del autor Toni Morrison

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Novela contemporánea