Descargar En Lluís no té por en PDF de Carmen Gil Martinez

Descargar En Lluís no té por en PDF de Carmen Gil Martinez año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: En Lluís no té por
 • Autor del libroCarmen Gil Martinez
 • Fecha de publicación: 16/1/2012
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNo Disponible
 • ISBN: 9788466144094
 • Valoración del libro: 3.91 de un máximo de 5
 • Votos: 179
 • Autor(a) de la reseña: Cristian Escobar
 • Fecha: 10/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.72 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 32
 • Incluye un resumen PDF de 2 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Un conte sobre la por i la valentia i per treballar els primers hàbits: dutxar-se, rentar-se les dents i anar a dormir.En Lluís està molt trist perquè ha perdut el seu conillet. El gos dels veïns li ha dit que potser és a la casa de color gris del davant, però... és una casa encantada! Hi ha un fantasma que canta a la dutxa i una bruixa que es renta les dents. En Lluís té molta por, però aconsegueix deixar-la de banda perquè té moltes ganes de trobar la seva mascota. Ho aconseguirà?Quan es lleva, en Lluís descobreix que ha perdut la seva mascota, en Zamzam. La busca pertot arreu amb els seus germans i no la troba. El gos dels veïns li diu que potser és a l'espantosa casa grisa del davant. En Lluís té molta por, però té tantes ganes de trobar en Zamzam, que entra a la casa. Allà hi trobaran un fantasma que canta a la dutxa i una bruixa que es renta les dents, però en Lluís és molt valent i al final aconsegueix recuperar en [email protected] url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - EPUB - FB2 - TCR - TXT - PDF - PNG. Compresión disponible 7Z - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Google Drive - Mediafire - Dropbox - FreakShare - Hostr - Torrent
Votar:

Otros libros de la editorial CRUILLA

Otros libros en el idioma Catalán